Marmelad eller MARMELAD?

Visst finns det skillnader. Du känner skillnaden!

Vi på FREDRIKSSONS har som idé att erbjuda dig en kvalitativ smakupplevelse utöver det vanliga. Goda råvaror är alltid basen för ett lyckat resultat, det är alla kockar och matmänniskor eniga om.
Vi gör våra kvalitetsmarmelader med de bästa råvarorna, använder genuint mathantverk för dess framställning och lägger gärna en smak-twist som gör att du upplever det oväntade. Vad sägs om en Hallon & lakritsmarmelad av solmogna hallon och med en äkta av lakritsrot som gifter ihop sig med en god ost eller en efterätt med mörk choklad, eller Pumpamarrmelad med riktig whiskey eller Honungspäron & ingefära marmelad…?

Marmelader med ett brett smakregister där du känner den äkta smaken av päron, jordgubb, hallon osv. En textur, konsistens, där bitarna av frukt visar att det inte kan vara industritillverkat. En färg på marmeladen som skimrar och lyser av den äkta råvaran som förädlats med varsamhet för att nå bästa slutresultat. Låt dig smak, känna och se – upplev med alla sinnen! Nog är det skillnad! Välkommen att botanisera bland våra marmelader!

rund-fredrikssons_newcolor