FREDRIKSSONS LIMITED

- produkter med frukt från Sollidens Slott

Vi på FREDRIKSSONS har fördjupat samarbetet med Solliden Slott. Slottsparkens fantastiska odlingar av frukt och andra fina råvaror kommer förädlas av oss och ett smaksamarbete sker kring olika nya produkter.

Dessa godsaker har en särskild etikett; en rund guldetikett med vår logga och texten FREDRIKSSONS LIMITED – FRUKT FRÅN SOLLIDENS SLOTT. Några av de produkter som ingår i detta sortiment är vinterdrycken Ljuvliga Rimfrost, en ofiltrerad äppelmust Elixir, marmelad på Ölands kungsäpple med sherry och russin, den uppskattade Äppelgelén med rosepeppar & calvados, vår guldmedaljprisade Het Äpple & aprikoschutney och äppelgeléer med slånbär, portvin m.fl. Huvudråvaran kommer alltid från Sollidens odlingar och dessa produkter säljs i Smakglädjebutikerna på Sollidens Slott och i Kalmar samt vid vår medverka på utvalda mässor.

Sollidens Slott är vår kungafamiljs privata sommarparadis som öppnas för besökare som får ta del av ett av Ölands vackraste miljöer. Slottet består av flera parker med olika karaktärer samt av Kaffetorpet. Besök gärna Sollidens Slotts egna hemsida www.sollidensslott.se

Solliden-franssons-glögg-2